Marviss gradnja, Umag, Istra, HrvatskaKrajem 2002. godine tvrtka Marviss gradnja Umag je krenula sa novim projektima u poslovanju nekretnina. Za strane investitore obavlja sve vrste trgovine nekretninama, od kupnje za investitore, uređivanja svih vrsta dokumentacije, geodetskih projektantskih te ostalih usluga sa svim službama u zemlji.
2006. godina je rezultirala sa praćenjem i revitaliziranjem upravo starih istarskih sela. Sa partnerskom tvrtkom dugi niz godina razvija i drugo golf igralište sa 18 rupa nedaleko poznatog istarskog kulturnog i umjetničkog grada Grožnjana, a na čijem širem području tvrtka obavlja i danas mnoge poslove. Dugogodišnje iskustvo tvrtke u ovim poslovima rezultiralo je proširenjem djelatnosti, pa tako sada tvrtka ima u svojoj ponudi široku paletu različitih mogućnosti za klijente.

2007 godine tvrtka proširuje svoju djelatnost na izgradnju objekata. Prvi u Istri, a vjerujemo i u Hrvatskoj, za klijenta obavljamo cjelokupan posao od kupovine zemljišta, izrade dokumentacije i svih poslova oko geodetskih izmjera, projektiranja, dobivanja građevinskih dozvola, izgradnje objekata, uređenja okoliša, izgradnje bazena, te kompletnog uređenja interijera.
Inovacija u poslovanju tzv. štednih kuća ili niskoenergetskih kuća, ponos je tvrtke. Web gradnja je nešto što uz tehnologiju današnjice modernizira poslovanje i praćenje trendova. Na planu financijskog consultinga i razvijanja projekata pokazani su zavidni rezultati, pogotovo u već navedenom razvoju starih istarskih sela te revitaliziranja istih.

Marviss usluge je članica grupacije Investment in Croatia Group, te zajedno sa grupacijom čini prvi one stop shop u Republici hrvatskoj, gdje klijentima nudi apsolutnu uslugu.