Wellness i SPA, Marviss UmagŠto je wellness?
Wellness je ravnoteža tijela, duha i duše. Wellness je zdrav način življenja, a dolazi od engleskih riječi 'well being' i 'fitness'. Pojam wellnessa razvio se u Americi naglašavajući zdrav i uravnotežen način života, kako mentalnog, tako i fizičkog i psihičkog. Filozofija wellnessa zagovara individualni pristup osobi, a optimalni rezultati postižu se kombinacijom wellness tretamana u danima odmora. To je jednostavnije - zdrav duh u zdravom tijelu.


Što je Spa?
Wellness i SPA, Marviss UmagSpa tretmani namijenjeni su za poboljšanje fizičke kondicije i uljepšavanje. Termin spa (latinski - sanus per aquam - zdravlje kroz vodu) povezan je sa starom kulturom termi. Riječ Spa svoje ime zahvaljuje i belgijskom lječilištu istog imena poznatom po tretmanima za uljepšavanje. Engleski termin Spa povezan je s metodama i procedurama vezanim uz vodu (parne kupelji, kneippanje, thalassoterapija, hidroterapija). Voda je jedan od najvažnijih elemenata wellnessa.

Marviss u suradnji sa partnerima vrši opremanje svih tipova i veličina Wellnes centara. Nudimo projektiranje i izvedbu do završne faze najzahtjevnijih projekata.